Planetáriumi vetítések foglalása óvodai/iskolai csoportok részére

Kedves pedagógusok!

Ezen az oldalon tudnak foglalni a Látogatóközpontunk szolgáltatásaira időpontot osztályuknak/ csoportjuknak!

Ahhoz, hogy a lehető legmaradandóbb élményt nyújthassuk Önöknek, kérjük vegyenek figyelembe néhány szabályt/alapelvet!

  1. Planetáriumunk befogadó-készsége jelenleg 20 fő, így kérjük, azokat a pedagógusokat, akik ettől a létszámtól nagyobb csoporttal szeretnének érkezni, automatikusan a csomag kategóriát és szolgáltatást válasszák ki a lehetőségek közül, amely 2 tanórát tesz ki.
    Amíg a csoport egyik fele megtekinti a vetítést, központunk csapata az osztály másik felének interaktív foglalkozással kedveskedik, amely az életkoruknak megfelelő játékos, ismeretterjesztő jellegű és cselekvő aktivitást igényel részükről.
  2. Akik 20 fős vagy kisebb osztállyal/ csoporttal érkeznek, azok választhatják mindhárom kategóriát is! (vagy csak vetítés vagy csak foglalkozás vagy mindkettő) 
  3. A csomag(vetítés+foglalkozás) ára egységesen 30000 Ft/csoport , míg az egyes szolgáltatásokat a 20 főnél kisebb csoportok (vagy vetítés vagy foglalkozás) 1000 Ft/fő áron vehetik igénybe.
  4. A felhőtlen szórakozás érdekében planetáriumunk több, a tanulók életkorához igazodó filmmel is rendelkezik, továbbá csapatunk minden korosztálynak (alsó tagozat, felső tagozat, középiskola) több témában is tervezett foglalkozást! Ezek pontosításához munkatársaink egyeztetni fognak Önnel a megadott elérhetőségeken!
  5. A fizetési lehetőségeknél a helyben fizetést kérjük megjelölni!

Kérjük, hogy minden mezőt töltsön ki! Minden esetben fel fogjuk keresni foglalásának pontosításához, hogy garantálhassuk csoportja felhőtlen, problémamentes szórakozását! Amennyiben további kérdése lenne, keressen bennünket bátran elérhetőségeinken!

Köszönettel: a Borbás Mihály Látogatóközpont csapata

Loading...

Támogassa Ön is a Bajai Obszervatórium Alapítványt adója 1%-ával! Adószám:19047001-1-03

X